dijous, 27 de novembre del 2014

"A la voreta del mar"

Aquest dissabte dia 29, a les 11 del matí: "A la voreta del mar", espectacle per a nadons i infants fins a 3 anys, a càrrec de la Companyia Patawa.

A la voreta del mar és un espectacle visual que fa servir el mar com fil conductor. Farem un castell, contarem conquilles, descobrirem colors, nedarem entre les onades, jugarem a pilota i volarem l’estel de paper. Farem surar petits vaixells i jugarem amb els peixets mentre veiem com vola la gavina.

Cantarem cançons i, fins i tot, trobarem quelcom per fer música: uns cocos, un vaixell de campanetes... Al final el vent aixecarà la sorra i famílies i nens podran amagar-se a sota les onades daurades... qui sap què trobaran!
Tot això amb l’objectiu d’estimular el món sensorial dels infants, introduir petits conceptes, i gaudir plegats de la màgia del joc i de l’escenari adreçats als més menuts de la casa.
I en acabar, intercanvi de llibres infantils i d'adults. Porteu llibres que tingueu a casa i agafeu-ne uns altres! (activitat en col·laboració amb l'àrea de medi ambient en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus).