dimarts, 12 d’abril del 2016

Xerrada Col·loqui "Com entendre, potenciar i gestionar les emocions dels nostres fills"

Demà dimecres 13 d'abril a les 17.30h tindrà lloc la xerrada col·loqui "Com entendre, potenciar i gestionar les emocions dels nostres fills" i presentació del llibre Flores de Bach, relatos y emociones, a càrrec d' Elvira Anducas. A la Sala Gran del Castell. Us hi esperem!



Aquest llibre conté informació imprescindible per a pares, mares, tutors, educadors i pedagogs que vulguin aprofundir en el coneixement de les emocions dels infants i adolescents i cóm oferir-los ajut a través de les Flors de Bach.

Amb el suport de relats i històries que il·lustren cada emoció que condiciona la manera d’actuar de cada persona, aprenem a conèixer o a entendre el seu comportament, i per a ajudar els més joves de la casa.

L'Elvira Anducas ha treballat en el sector sanitari com a Auxiliar Major Diplomada en Farmàcia, amb més de 30 anys d’experiència, els últims 10 anys s'ha format en teràpies “Naturals, Alternatives i Complementàries”, com ara: Naturopatia, terapeuta i professora especialitzada en “Alimentació Natural i Energètica”, tècnic en Biomagnetisme Terapèutic, HLBO (Test Metabòlic Cel·lular Sanguini), en acupuntura per a tractaments del dolor (mètodes Hinaishin y Lafuye) i també Practitioner BFRP i Professora de Flors de Bach, acreditada pel Centre Bach d’Anglaterra.