dilluns, 27 de març del 2017

Presentació de "A la colònia hidràulica i altres contes" de Sílvia Romero a la Biblioteca de Pallejà

El passat divendres 24 de març vam tenir el plaer de rebre a la Biblioteca de Pallejà a l'escriptora Sílvia Romero que ens va parlar del seu llibre de relats A la colònia hidràulica i altre contes. L'Aurora Jiménez, filòloga i membre del Club de lectura va fer la presentació.



Sílvia Romero és una escriptora que ha conreat diferents gèneres, tot i que el seu camp de treball principal és la novel·la. Amb aquest recull de relats va guanyar el XXIV Premi de Narrativa Vila de l'Ametlla de Mar.

A la colònia hidràulica és el títol del primer dels tretze relats que recull el llibre. Les històries tenen en comú que hi ha una mort en cada una, que estan plenes d'ironia i que sorprenen el lector. Cada relat té una cita al principi, que cobra sentit quan s'acaba de llegir el relat. Trobem referències a obres d'autors com Kafka o Oscar Wilde.

La Sílvia ens va explicar que és el que la va inspirar per alguns dels relats, i la veritat ens vam quedar amb molta intriga i ganes de llegir el seu llibre. Us animem a llegir-lo. El trobareu a la Biblioteca amb dedicatòria inclosa per a tots els lectors!

Us deixem amb uns vídeos de la presentació.

2 comentaris:

Sílvia ha dit...

Gràcies per obrir-me les portes de casa vostra i per la càlida acollida. Va ser un plaer compartir una estona de lletres amb vosaltres.

Espero poder-ho repetir ben aviat!

Sílvia Romero

Biblioteca de Pallejà ha dit...

Gràcies Sílvia, el plaer va ser nostre!