dilluns, 16 d’abril del 2018

"Super Women, Super Inventors" a la Biblioteca de Pallejà

Des de dilluns 16 d'abril fins al 8 de maig, ja es pot visitar al vestíbul de la Biblioteca de Pallejà l'exposició "Super Women, Super Inventors" de la il·lustradora Sandra Uve.

























La mostra consta de 25 retrats de dones inventores, il·lustrades amb aquarel·la i tinta xinesa, adaptades, en gran part, de la sèrie "Women lnventors" , publicada al lnstagram de Sandra Uve durant el 2015. Cada quadre va acompanyat d'un text amb la seva historia i una reproducció de la patent original. Podem trobar dones com la Hedy Lamarr (inventora del primer sistema de comunicacions inalambric), Angela Ruiz Robles (inventora del primer e-book de la historia) o Gertrude Elion (va desenvolupar el primer tractament contra la leucèmia).

Dones que contra tot pronòstic, van aconseguir el seu somni, en principi un invent amb una patent legal, i en el fons la seva llibertat intel·lectual i física.

El recorregut de l’exposició permet als visitants donar a conèixer la seva tasca i el canvi significatiu que va suposar cadascun d’aquests invents en la Història.

No us la perdeu!